O podjetju

Svetovanje, prilagodljivost, zaupanje

Širši pogled na vaše tiskarske potrebe

Smo mlado, perspektivno družinsko podjetje s 23 letnimi izkušnjami na področju tiskovin. Posebej poznani smo po kreativnosti in reševanju izzivov strank. Pri nas se stranka pogovarja direktno s tiskarjem in do nerazumevanj ne prihaja. Odlikuje nas oseben odnos in prilagodljivost na strankine želje. Naš strojni park običajno omogoča več, kot lahko naredi.
Kontaktirajte nas in se oglasite v naših prostorih, kjer boste začutili energijo prostora in si ogledali široko paleto že izdelanih primerkov, ki vam bodo v pomoč pri izbiri vašega izdelka.
Veselimo se stika z vami,ekipa Račič
Naše prednosti

Zakaj izbrati Račič?

Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji nudimo celovito podporo pri vseh fazah. Od izbire tiskovine in načina priprave, do predloga za izvedbo, ter uresničitve njihovih želja. K nam prihajajo tudi podjetja, ki imajo svoje oblikovalce, da se z nami posvetujejo.

Smo družinsko podjetje, ki dela na dolgi rok, zato se radi pošalimo: ko ste enkrat naša stranka, ste vedno naša stranka. Večinoma delamo s stalnimi strankami.

Smo vaš zanesljivi partner, ki se drži dogovorjenih rokov. Največ se oglašujemo od ust do ust. Za stranke se vedno potrudimo in ko so zadovoljne, nas priporočajo naprej. Izdelujemo tudi manjše količine (od 1 izdelka).

Podjetja, ki imajo svoje izdelke še v razvojni fazi, nas velikokrat povprašajo za mnenje in naše izkušnje pri končnem izdelku. Zanima jih kako grafično umestiti napis, da bo na koncu zadeva funkcionalna.