Zakaj Račič?

Svetovanje, prilagodljivost, zaupanje

Zakaj izbrati nas?

Smo družinsko podjetje, ki dela na dolgi rok. Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji nudimo celovito podporo pri vseh fazah.
• Pri izbiri tiskovine in načina priprave,• pri predlogih za izvedbo• pri uresničitvi njihovih želja.
Naše prednosti

Zakaj izbrati Račič?

Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji nudimo celovito podporo pri vseh fazah. Pri izbiri tiskovine in načina priprave, pri predlogih za izvedbo ter pri uresničitvi njihovih želja. K nam hodijo tudi podjetja, ki imajo svoje oblikovalce, da se posvetujejo z nami.

Smo družinsko podjetje, ki dela na dolgi rok, zato se radi pošalimo: ko ste enkrat naša stranka, ste vedno naša stranka. 🙂 Večinoma delamo s stalnimi strankami, flukturacije pa praktično ni.

Smo vaš zanesljivi partner, ki se drži dogovorjenih rokov. Največ se oglašujemo od ust do ust. Za stranke se vedno potrudimo in ko so zadovoljne, nas priporočajo naprej. Izdelujemo tudi manjše količine (od 1 izdelka naprej).

Podjetja, ki imajo svoje izdelke še v razvojni fazi, nas velikokrat povprašajo za mnenje in naše izkušnje pri končnem izdelku. Zanima jih kako grafično umestiti napis, da bo na koncu zadeva funkcionalna.

Razvojni partner

Pri podjetju Račič se ukvarjamo z grafično dejavnostjo v širokem pomenu – vse od priprave za tisk do izvedbe. Vi potrebujete samo idejo, željo – mi izvedemo. Vaše ideje spremenimo v vidne oblike. Spremenimo v oblike ki jih bodo vaši kupci in partnerji zaznali in ustvarili navdušenje.

»Ko se povprečna ideja prelevi v nadpovprečno.
Ko vaše ideje nima več omejitev zaradi izvedbe.
Takrat veste, da imate ob sebi Pravega partnerja – Račič!«

Faze sodelovanja

Razumemo da imate kupci včasih ideje ki so »out of the box« in ravno takšne izzive imamo najrajši, saj lahko pokažemo vse naše znanje in izkušnje. Vašo idejo temeljito pregledamo, jo nadgradimo in opozorimo na morebitne pomanjkljivosti.

Imamo dolgoletne izkušnje in sodobno opremo, ki omogočajo inovativne pristope. Tako bomo že v zgodnji fazi naredili pregled vaše ideje z vsemi priložnostmi in nevarnostmi. S tem se boste izognili nepotrebnim kasnejšim zapletom in stroškom.

Na vašo željo bomo za vašo idejo naredili najprej prototip (idejni načrt) tako da boste še v zgodnji fazi lahko ocenili funkcionalnost in izgled vaše ideje.

Podjetje Račič je na trgu znano kot dobro in zanesljivo podjetje, ki zna svetovati in stvari pripeljati do želenega konca, ter da se je s podjetjem vredno popeljati v nove izzive.